Studio Dupont en Alain Franzolini met prijzen aan de haal tijdens 1ste editie Archifocus Light

Op 17 september 2014 vond tijdens de installatievakbeurs HVAC&ECL in Flanders Expo de uitreiking plaats van de architectuurfotografiewedstrijd Archifocus Light. De vakjury bestempelde Alain Franzolini als laureaat met zijn fotoreeks van het NAC in Houthalen-Helchteren. De publieksprijs was weggelegd voor Studio Dupont met de fotoreeks van het hoofdkwartier van JBC in Houthalen-Helchteren. 

Uit 17 inzendingen werd een shortlist van 8 projecten gedestilleerd. Het waren deze projecten die in aanmerking kwamen voor de prijs van de vakjury, die uitgereikt werd tijdens de vakbeurs HVAC& ECL.

 

Prijs van de vakjury

Een dertienkoppige vakjury bestempelde na rijp beraad Alain Franzolini (www.zoooom.be) als laureaat met zijn fotoreportage over NAC in Houthalen-Helchteren. Hij haalde het in deze categorie van Thomas De Bruyne met de Woning in Keerbergen  en Tim Van de Velde met de Bedrijfsgebouwen van Enjoy Concrete in Veurne.

 

Publieksprijs

Op de website www.archifocus.be koos het publiek Studio Dupont tot publiekslieveling met zijn reportage over het hoofdkwartier van JBC in Houthalen-Helchteren. Alain Franzolini  werd een verdienstelijk tweede met zijn reportage over het NAC, Thomas De Bruyne belandde met de Woning in Keerbergen op de derde plek. 

Deel dit artikel:

Onze partners