Tafel ‘Angelo M’ van Belgische designer Leo Aerts gegeerd tot in Hollywood

Angelo M, de tafelcollectie van ontwerper Leo Aerts uit Geel, wordt sinds de lancering in 2019 via meubelzaken en galerijen in binnen- en buitenland verkocht. De Verenigde Staten is voor Alinea Design Objects, het label waaronder Leo Aerts zijn ontwerpen verkoopt, een steeds groeiende markt.

De Angelo M tafel werd voor het eerst getoond in 2019 op de meubelbeurs Maison & Objet in Parijs. Kort daarna werden de eerste verkooppunten in België en enkelen in Europa op de kaart gezet. Ondertussen verkoopt Alinea Design Objects de collectie van Nieuw-Zeeland tot in de Verenigde Staten, met deze laatste als grootste exportmarkt.

 

Reese Witherspoon

Als kers op de taart heeft de Angelo M tafel dit jaar zijn weg gevonden naar verschillende beroemdheden waaronder modeontwerper en filmmaker Tom Ford, acteur Jason Statham en actrice Reese Witherspoon. Onder het motto “first impressions matter” koos Reese Witherspoon voor de Angelo M tafel als blikvanger voor haar inkomhal. Dankzij het minimalistisch ontwerp, de vloeiende curve en het duurzaam materiaal, ontpopt de Angelo M tafel zich moeiteloos tot sculptuur.

 

Vloeiende curve

Angelo M is de essentie van een ronde of ovale tafel in natuursteen. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één geheel. De onderzijde is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. De conische verbinding tussen beide delen zorgt voor een stabiel geheel. De collectie bestaat uit eettafels, salon- en bijzettafels die één voor één met de hand worden afgewerkt. Het resultaat is een unieke tafelcollectie die de schoonheid van marmer weerspiegelt.

Bron: Alinea
Deel dit artikel:

Onze partners