Tata Steel introduceert nieuwe Colorcoat Prisma® kleur

Tata Steel, een van Europa's grootste staalproducenten, is verheugd om een nieuwe gouden tint te introduceren in zijn Colorcoat Prisma® assortiment. Deze introductie volgt op de toegenomen vraag naar metallic tinten binnen de bouwmarkt in het algemeen en met name bij zeer esthetische gebouwen in het bijzonder

De nieuwe kleur - genaamd Seren Midas - biedt een warm en levendig goud effect. Het is te vinden in de Elements-reeks, samen met andere metalen tinten, waaronder Seren Copper en Seren Silver, die allemaal met de Confidex garantie to 30 jaar zijn te garanderen.

Colorcoat Prisma® is een van de voorgelakte staalproducten aangeboden door Tata Steel; een combinatie van uitstekende esthetiek met een duurzame prestatie. Als gevolg van de innovatieve drielaags productietechnologie van Tata Steel verlegt Colorcoat Prisma® niet alleen de grenzen voor UV-prestaties, maar presteert het ook beter dan de hoogste Europese normen voor corrosiebestendigheid.

Dr. Peter Barker, New Product Development bij Tata Steel vertelt ons: "We zijn echt enthousiast over onze nieuwe gouden tint - het heeft al veel belangstelling op internationale schaal gegeneerd met name bij architecten en gebouwontwerpers.

 

Nog opvallender

"Hoewel we al een gouden tint in het Elements-assortiment hebben, wisten we dat we een kleur wilden creëren die nog opvallender was in zijn uiterlijk en ook leek op een diepere goudkleur… Seren Midas is een helder, glanzend en intens goud en biedt architecten een spannende kans om een echt opvallend gebouw te creëren. Het is een kleur die er geweldig uitziet in alle weersomstandigheden, die het zonlicht op zomerse dagen op schitterende wijze weerkaatst en nog steeds zijn glans behoudt tijdens de regenachtigere seizoenen."

De kleurnaam, Seren Midas, weerspiegelt deze beweging naar een meer typisch gouden effect, met inspiratie afkomstig van koning Midas, die in de volksmond wordt herinnerd in de Griekse mythologie door alles wat hij aanraakte in goud te veranderen.

De nieuwe Seren Midas kleur is nu te bestellen als onderdeel van Tata Steel's Colorcoat Prisma® assortiment en klanten kunnen ook een gratis monster aanvragen door te bellen naar het Colorcoat® team helpdesk op 0251-492206.

Deel dit artikel:
Onze partners