Triflex ontwikkelt Speciaalvlies PF

Triflex heeft een nieuw geperforeerd vlies ontwikkeld, genaamd het Triflex Speciaalvlies PF. Het Triflex Speciaalvlies PF is een polyestervlies met materiaalversterkende en scheuroverbruggende eigenschappen. De extra perforatie in het vlies zorgt voor een nog snellere impregnatie van hars en vermindert de insluiting van lucht.

Het Triflex Speciaalvlies PF wordt toegepast als wapening in de verschillende Triflex afdichtingsystemen. Het is te gebruiken bij zowel detailaansluitingen, als volledige oppervlakken en verkrijgbaar op rol in de kleur wit.

 

Verwerking

Het Speciaalvlies PF wordt gebruikt in combinatie met de Triflex PMMA harsen. Het wordt in de nog vloeibare hars aangebracht waarbij het vlies in de oneffenheden moet worden gedrukt. Vervolgens wordt een tweede laag hars aangebracht, zodat het Triflex Speciaalvlies PF volledig wordt geïmpregneerd.

 

Applicatie

Het Triflex Speciaalvlies PF dient minimaal 5 mm binnen de hars te blijven. Het moet blaasvrij worden aangebracht en bij de aansluiting met een ander membraan dient rekening gehouden te worden met een minimale overlap van 50 mm. De belettering op het vlies geeft hierbij het overlappingsdeel aan.  

 

Deel dit artikel:

Onze partners