Tweedaags seminarie over duurzaam betonherstel aan Belgische kust

FEREB organiseert op 29 en 30 november in samenwerking met mediapartner APPARTEMENT.tv een seminarie rond duurzaam betonherstel van appartementen aan de Belgische kust. De tweedaagse richt zich voornamelijk tot syndici en VME’s, maar ook verantwoordelijken van openbare besturen, architecten, studiebureaus en aannemers zijn welkom.

De tweedaagse kadert in een VIS-traject van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. De belangrijkste doelstelling van VIS-trajecten is om vanuit een concrete probleemstelling of vraaggedreven opportuniteit van een collectief van bedrijven, innovatieve oplossingen aan te bieden die op korte termijn toepasbaar zijn en die resulteren in zichtbare veranderingen met een duidelijke (economische) meerwaarde voor de volledige innovatieketen.

In het seminarie komen alle thema’s die relevant zijn voor een duurzame betonherstelling aan bod: diagnostiek, herstelmethodes, producten, maar ook financiering en garantieverzekering. Experts ter zake nemen het woord.

Het tweedaagse event gaat door in de hogeschool VIVES in Oostende. Eén van de twee dagen bijwonen volstaat om alle sprekers te hebben gehoord. Het programma voor beide dagen is immers hetzelfde. Ook inschrijven voor slechts een of enkele lezingen is mogelijk.

Het volledige programma raadplegen en inschrijven kan via deze link.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage