Van Marcke Fair voor professionals

Op 17 en 18 september 2015 vindt de Van Marcke Fair plaats in Brussels Expo. Tijdens deze vakbeurs voor de professionele wereld in sanitair, HVAC en installatiematerialen is het mogelijk infosessies bij te wonen, kennis te maken met fabrikanten, productinnovaties te ontdekken en bij te praten met collega’s en medewerkers van Van Marcke.

Meer dan 135 fabrikanten

Op de Van Marcke Fair bevindt zich een productbeurs op een oppervlakte van meer dan 5.000 m². Meer dan 135 fabrikanten en aanbieders van diensten stellen hun nieuwste producten voor. Zowel internationale, exclusieve als eigen merken van Van Marcke zullen aanwezig zijn. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te netwerken met collega’s en medewerkers van Van Marcke.

 

Infosessies in cyclussen

Vandaag beweegt er ontzettend veel in de sector, daarom zijn er 36 infosessies over diverse thema’s op de Van Marcke Fair. Deze infosessies zijn ondergebracht in drie grote cyclussen: ecodesign en energieregelgeving, Smart Home en New Energy, en warmtenetten en centrale stookplaatsen. 

 

Van Marcke Village

In de Van Marcke Village worden enkele totaaloplossingen voor keukens, badkamers en verwarming voorgesteld. Ook de diensten van Van Marcke worden er gepresenteerd: Van Marcke Competence Center, Van Marcke College, Van Marcke Service, Van Marcke BLUE… Van Marcke Projects toont de gerealiseerde projecten en levert gespecialiseerd advies voor architecten, bouwpromotoren en projectontwikkelaars. Daarnaast komen de nieuwe diensten van Izola Bank aan bod.

 

Praktisch

De beurs start om 10u en eindigt om 18u. De Van Marcke Fair is gratis, maar vooraf registreren is verplicht. Inschrijven voor de infosessies is echter niet nodig. Tussen 12u30 en 14u wordt een gratis lunch voorzien, maar enkel indien dit bij de registratie wordt aangegeven.

Bron: Van Marcke Fair

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage