Vierde editie Antwerpse vastgoeddag neemt toekomstige woonvormen onder de loep

Tijdens de intussen vierde editie van deze Antwerpse hoogdag voor het vastgoed lag de focus op wonen in de toekomst. Management Producties bracht verschillende sprekers samen. Belangrijke contacten werden gelegd tijdens de receptie op de tiende verdieping van de T-toren op Mechelen Campus terwijl een stroom aan nuttige informatie de oren bereikte van tientallen topspelers van de Belgische vastgoedsector. 

Moderator van dienst was  Luc Kiebooms (CBRE). Een openingswoord door gedeputeerde Ruimtelijke Ordening & Mobiliteit Luk Lemmens van de Provincie Antwerpen werd gevolgd door een marktoverzicht door Willem de Laat (IDEA Consult).


Contacten leggen

Zoals u kon lezen op Architectura.be bracht Geert Driesen (Awg Architecten) zijn visie op de stad van de toekomst. Na deze interessante lezing werd er een korte pauze ingelast. Tijdens deze rustperiode kon er uitgebreid genetwerkt worden door de aanwezige gasten. Mensen uit de banksector, maar ook uit de retail- en architectensector stonden op de lijst van aanwezigen.

Luc Feyaerts (Intervest Offices & Warehouses) startte de tweede helft van de dag met een lezing over vernieuwende verhuurconcepten. Daarin gaf hij uitleg over de huidige problemen van de huisvesting en hoe deze op te lossen. Mark Luyckx (Groep Heylen) sprak dan weer over de type-inrichting van een magazijn.


Poëtische noot

Luc Van Maerkce (Vooruitzicht) sloot het praktijkgedeelte af met het Regatta project in Antwerpen, een totaalconcept voor wonen en werken. Een tafelgesprek waarbij moderator Kiebooms enkele pertinente vragen stelde aan Feyaerts, Luyckx en Van Maercke werd gevolgd door een afsluitende poëziesessie door stadsdichter Stijn Vranken.

Deel dit artikel:

Onze partners