Villeroy & Boch komt met ‘back to wall’ bad

Geen hele grote badkamer, maar wel de uitstraling van een vrijstaand bad? Het kan met het ‘back to wall’ bad van de vernieuwde Oberon 2.0 collectie van Villeroy & Boch. Normaal gesproken is er veel ruimte nodig in een badkamer om een vrijstaand bad te kunnen plaatsen. Door de slimme oplossing van het half vrijstaande bad heeft u toch de luxe uitstraling en past het al snel in bijna iedere badkamer.

Door de karakteristieke combinatie van rechthoekige en ovale vormen, zijn de nieuwe baden uit de Oberon 2.0 collectie echte designklassiekers. Het ‘back to wall’ bad is één van de drie nieuwe modellen. Dit bad oogt als een vrijstaand bad, maar is het niet. Hierdoor bespaart u ruimte. Het bad kan bovendien mooi gebruikt worden als scheidingswand. Zo creëert u eenvoudig een aparte ruimte in uw badkamer.

 

Innovatieve oplossingen

In alle modellen zit de afvoer in het midden, waardoor het bad comfortabel door twee personen gebruikt kan worden. De smalle rand van slechts 10 mm geeft het bad een verfijnde uitstraling en benadrukt het traditionele, karakteristieke uiterlijk van de collectie. De buitenzijde van het bad kan geleverd worden in 200 kleuren, zodat het helemaal aansluit bij elke woonstijl. De binnenzijde van het bad blijft de frisse witte hoogglans kleur behouden.

 

Badderen anno 2019

Wie van zijn huis een eigen persoonlijke spa wil maken, kan in het Oberon 2.0 bad ook een whirlpoolsysteem laten installeren om lekker te bubbelen. Een andere manier om de bad ervaring te optimaliseren is de ViSound-geluidsinstallatie. Hiermee kunt u audio vanaf een smartphone, tablet of een ander apparaat met Bluetooth® streamen. Het bad wordt hierbij een klankkast en zorgt voor een perfecte geluidsweergave.  

 

Hoogwaardig Quaryl®

Met de drie nieuwe Oberon 2.0 baden en de bestaande modellen biedt de serie Oberon een veelzijdige keuze aan baden, gemaakt van het hoogwaardige Quaryl®. Dit innovatieve materiaal is door Villeroy & Boch ontwikkeld en is al 25 jaar lang toonaangevend op het gebied van badkamer design. Quaryl® combineert de beste kwaliteiten van 60% natuurlijk kwarts met de veelzijdigheid van natuurlijke acrylhars.

Dankzij de positieve eigenschappen van Quaryl® ontstaat er een bad dat aan alle wensen voldoet: van een hoge kwaliteit (stoot-, slag- en krasbestendig), zeer comfortabel (de baden voelen lekker warm aan) en met een tijdloos design. Daarnaast zorgt het materiaal voor een goede antislip.

Deel dit artikel:

Contacteer Villeroy & Boch

Onze partners