VMZINC lanceert nieuwe online lastenboekmodule

Om architecten te ondersteunen van in de voorbereidingsfase tot op de werf en bij het voorschrijven, stelt VMZINC een nieuwe online lastenboekmodule voor. Deze module leidt architecten vlot doorheen de verschillende stappen om een gedetailleerd lastenboek voor dak of gevel te verkrijgen.

Hulp voor architecten

Door zijn Area Managers, technische experts en VMZINC at Work-installateursnetwerk probeert VMZINC architecten te ondersteunen van in de voorbereidingsfase tot op de werf. Om nu ook het voorschrijven te versnellen en vergemakkelijken, ontwikkelde het bedrijf de online lastenboekformule. Hierdoor kunnen architecten snel en makkelijk lastenboeken voor zinken systemen voor dak, gevel of regenwaterafvoer samenstellen.

 

De module

Via de website kunnen architecten bij de hoofdstukken 'dak' of 'gevel' aan de rechterkant van de pagina klikken op de nieuwe oranje lastenboek-knop die rechtstreeks naar de nieuwe module leidt. Deze module bestaat uit drie toepassingsdomeinen: dak, gevel en regenwaterafvoersystemen. Nadat de keuze voor een van deze drie domeinen is gemaakt, verschijnen er andere iconen die enerzijds de verschillende VMZINC plaatsingstechnieken voorstellen binnen de gekozen oppervlakte, en anderzijds de verschillende beschikbare oppervlakte-aspecten weergeven binnen de gekozen plaatstechnieken. Er zijn zo een tiental combinaties mogelijk. Hier bovenop moeten architecten ook de draagstructuur en vormgeving selecteren. Nadat alle stappen zijn voltooid, wordt een gedetailleerd lastenboek in Word- of PDF-formaat opgesteld.

 

Technische tekeningen

VMZINC stelt naast de lastenboekmodule ook een nieuwe module ter beschikking voor het downloaden van technische tekeningen. Binnen het toepassingsgebied dak of gevel moeten architecten de gewenste plaatsingstechniek selecteren. Daarna kan de technische tekening gedownload worden in PDF- of DGW-formaat.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage