Voor elk wat wils in de vernieuwde Option-reeks spiegelkasten en lichtspiegels van Geberit

23 nieuwe modellen, vormen, afmetingen, bovenop een verbeterd licht- en montageconcept. Met de nieuwe reeks Option lichtspiegels en spiegelkasten breidt Geberit het welzijn en comfort in de badkamer verder uit. Want vergis je niet: een goede spiegelverlichting in de badkamer is geen luxe, maar een must om je dag goed te beginnen én af te sluiten.

Straal op elk moment van de dag dankzij de juiste spiegelverlichting. Door gebruik te maken van een helder en gelijkmatig licht voorkom je vervormingen en vervelende schaduwen. Ook helpt een warm licht in plaats van een hard wit licht je om de dag positief te beginnen en ook ontspannen weer af te sluiten. Geberit lanceert in zijn Option-reeks van spiegelkasten en lichtspiegels twee nieuwe productlijnen en maar liefst 23 nieuwe modellen. Dit voor elk budget, omgeving of architecturale ruimte.

De blikvangers

Bij de nieuwigheden vallen twee nieuwe vormen, ovaal en rond, op. Option Oval en Option Round vormen een aanvulling bij het bestaande Square-assortiment van rechthoekige spiegels. Bovendien zijn de spiegels in de premiumlijn Option Plus Square van Geberit nu ook verkrijgbaar met een matzwart frame. Dat sluit perfect aan bij de sterke trend naar zwarte accenten in de badkamer. Daarnaast zijn er tal van nieuwe afmetingen, zodat lichtspiegels geïntegreerd worden in meer badkamerontwerpen van verschillende vormen en grootte.

huiselijke sfeer

Geberit streeft telkens opnieuw naar een verbeterde versie van zijn producten. Zo werd het lichtconcept zelf geoptimaliseerd. Terwijl één lichtstrip voor de algemene helderheid van de persoon voor de spiegel zorgt, verlicht een indirecte lichtstrip de hele wastafelomgeving. Alle spiegels in de Geberit Option serie zijn uitgerust met energiezuinige ledverlichting. De kleurtemperatuur werd aangepast tot warm wit licht (3.000 Kelvin), voor zowel een scherpe weergave als een knusse sfeer.

Vijf spiegelmodellen

De Option-reeks is nu onderverdeeld in vijf spiegelmodellen, elk met hun specifieke kenmerken, vormgeving, functionaliteit en extra opties.

  • De nieuwe premium Geberit Option Plus Square voor maximaal gebruiksgemak: optimaal badkamercomfort, met inbegrip van functies voor nog groter welzijn in de badkamer en verkrijgbaar met een matzwarte frame naast de bestaande versie in aluminium.
  • De veelzijdige Geberit Option Basic Square: rechthoekige spiegels met zijcontouren in geborsteld aluminium voor een hoogstaand uitzicht.
  • De Geberit Option Basic: de instaplijn met een waaier van formaten voor badkamers van alle vormen en grootte, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • De nieuwe Geberit Option Round voor designliefhebbers: ronde, organische vormen creëren een puristische en tijdloze look.
  • De nieuwe Geberit Option Oval mikt op ontwerpvrijheid, zowel in de breedte als in de lengte. Verkrijgbaar met indirecte verlichting, zodat de spiegel lijkt te zweven en de ruimte baadt in een gezellige sfeer.

Afhankelijk van de uitvoering zijn volgende opties beschikbaar:

  • Anti-condensfunctie. Wordt automatisch uitgeschakeld na 30 minuten.
  • Dimbaar licht (met geheugenfunctie)
  • Oriëntatielicht voor ’s nachts

Montagegemak met nieuw bevestigingssysteem

Tot slot heeft Geberit ook aan de installateur of doe-het-zelver gedacht. De nieuwe spiegelmodellen zijn uitgevoerd met een nieuw (en gepatenteerd) bevestigingssysteem voor vlotte wandmontage. Zo is de wandgemonteerde spiegelhouder in de hoogte verstelbaar binnen een marge van vijf millimeter. Uitlijnen gebeurt door de bevestigingen aan te draaien en te controleren met een waterpas. Dit betekent dat de spiegel gemakkelijk kan worden bijgesteld wanneer hij hangt, zonder extra gereedschap. Door de beugelbevestiging hangt de spiegel stevig en vast op de wandbevestiging. Hierdoor sluit hij mooi aan over het hele spiegeloppervlak aan de muur.

De volledige Geberit Option reeks is verkrijgbaar bij de groothandel in sanitair.

Bron: Geberit
Deel dit artikel:
Onze partners