Westland Shopping voorzien van aluminium profiel entreematten

Het winkelcentrum Westland Shopping in Anderlecht is onlangs gerenoveerd en fors uitgebreid. Het fraaie ontwerp is van de hand van DDS+ architecten. Op basis van de vele positieve ervaringen en de referenties in binnen- en buitenland, heeft de aannemer geadviseerd de emco-entreematten toe te passen.

Naast een enorm winkelaanbod biedt het winkelcentrum veel extra’s. Zo komt Westland Shopping tegemoet aan de huidige wensen van het winkelend publiek. Ook op vlak van hygiëne en properheid, vandaag de dag zo essentieel, heeft men goede oplossingen bedacht. Zo is de entree zeer groot, zodat men veel ruimte heeft om naar binnen te lopen en elkaar met voldoende ruimte te laten passeren.

 

Strakke details

Om geen vuil en vocht naar binnen te lopen is de entree over de volledige breedte voorzien van een stijlvolle emco entreemat, type Diplomaat. Deze aluminium profielmat heeft strakke details, die met het moderne ontwerp van de entree voor een een architectonische eenheid zorgen.

De chique antraciet kleuren van de entreemat vormen een harmonieus geheel met de zwarte kozijnen. Daarbij zorgen de borstel- en tapijtstrookinlagen van de entreemat voor een effectieve opvang van grof vuil, fijn vuil en vocht. Dit resulteert in een proper winkelcentrum en verlaagt de schoonmaakkosten.

Bron: Emco

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage