Wever & Ducré lanceert geluidsreducerende designverlichting

© Wever & Ducré
© Wever & Ducré
© Wever & Ducré
© Wever & Ducré
© Wever & Ducré

Belgisch designlabel Wever & Ducré onthult een nieuwe toevoeging aan hun bestaande verlichtingsassortiment: de 'Soft Acoustics'-collectie. Een multifunctionele lijn waarin sfeervolle verlichting en design accenten gecombineerd worden met een betere ruimte akoestiek. De 'Soft Acoustics'-collectie zal te verkrijgen zijn vanaf eind november.

In onze moderne wereld worden we voortdurend omringd door geluid. Het hoeft dus niet te verbazen dat we af en toe naar stilte verlangen. Denk maar aan die momenten waarop we ons even willen terugtrekken, ongestoord willen werken of belangrijke gesprekken willen voeren. Onze woonst fungeert als speeltoneel voor talloze scenario’s waarin een aangename akoestiek onontbeerlijk is. Het 'Soft Acoustics'-gamma van Wever & Ducré erkent deze behoefte aan rust. In het nieuwe gamma gaat sfeervolle verlichting daarom samen met een smaakvol design dat op subtiele wijze bijdraagt aan een betere akoestiek.

Voor de totstandkoming van de verlichtingsarmaturen worden recycleerbare PET-verpakkingen versnipperd en tot fijne vezels verwerkt. Deze worden genaaid en omgezet in een hoogwaardig PET-vilt, een 100% recycleerbaar materiaal met goede akoestische eigenschappen en een fraai uitzicht. Dankzij het PET-vilt worden storende omgevingsgeluiden subtiel gedempt, terwijl de cruciale boodschap duidelijk hoorbaar blijft. Een welkome toevoeging aan levendige plekken zoals horecazaken en onze eigen leefruimtes waar een combinatie van verschillende geluiden de decibels de hoogte in laten stijgen.

Bron: Walkie Talkie
Deel dit artikel:
Onze partners