3ES Laserscanning

3ES
logo 3ES Laserscanning

3ES Laserscanning

Hooilingenstraat 18

3730 Hoeselt

België

+32 89 82 04 80

info@3es.be

3es.be

Specialist in innovatieve 3D-laserscanning en 3D-modelleren

Als bouwpartner is onze missie: vanuit onze opgebouwde expertise meedenken en samen bouwprojecten realiseren op een efficiƫnte, positieve en constructieve manier.

Wij zijn gespecialiseerd in innovatieve 3D-laserscanning en 3D-modelleren en leveren 2D-tekeningen en 3D-modellen aan die maximaal bruikbaar zijn voor onze klanten.

U kan bij ons terecht voor eenvoudige opmetingen van structuren tot complexe (erfgoed) opmetingen. De puntenwolk of as-built situatie vormt de basis en hierop kan steeds worden teruggevallen. Waar gewenst voorzien we onze klanten van TruView, een online viewer waarmee puntenwolk gegevens op een eenvoudige manier met iedereen in het bouwproject worden gedeeld.

Enthousiaste supporters van scan to BIM kan u ons ook noemen. Scan to BIM zal de digitale transformatie in de bouwsector mee realiseren (Digitaltwin), zeker bij complexe renovatieprojecten. Vanuit onze ervaring kunnen we bedrijven helpen deze verandering succesvol te implementeren.

Onze klanten zijn architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, huisvestingsmaatschappijen, overheden, industriƫle bedrijven en scholengroepen.

[Lees meer] [Lees minder]
Contacteer 3ES Laserscanning