Al meer dan 270 inschrijvingen voor het Architectura-webinar over het belang van goede akoestiek

Op restaurant, in een school, op kantoor of thuis: het belang van een goede akoestiek is onmiskenbaar. Een akoestisch geoptimaliseerde omgeving zorgt voor rust, comfort, hogere productiviteit, minder stress en verstaanbare gesprekken of vergaderingen. Maar hoe pak je dat aan, een degelijke akoestiek? Een complexe maar boeiende vraag waar we samen met een aantal specialisten tijdens een interactief webinar een antwoord op trachten te vinden. Het webinar is gratis live te volgen, inschrijven kan via deze link. Op dit moment hebben zich al meer dan 270 geïnteresseerden ingeschreven.

Een optimale akoestiek: wiens verantwoordelijkheid is het, welke zijn de valkuilen en welke oplossingen zijn er? Deze en ander vragen laten we tijdens een gratis webinar beantwoorden door enkele experten in akoestiek. Bijzondere aandacht zal uitgaan naar renovaties en restauraties: hoe verbeter je de akoestiek van een gebouw zonder te raken aan de ziel van het pand?

Samen met onze partners Rockfon, Print Acoustics en Gyproc nemen we het belang van goede akoestiek onder de loep. Aan de hand van enkele concrete cases laten we specialisten hun mening geven over dit topic. Het gedetailleerde programma maken we binnenkort bekend.

 

Sprekers

Gregory Nijs: Klaarchitectuur

Bart Van de Velde: SonIQ

Ruben Lannoo: Print Acoustics

Arnout Stevens: Vinçotte

Stijn Leroy: Gyproc

Steven De Bondt: Rockfon

Rik Neven: moderator (Architectura/Palindroom)

(Extra sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.)

 

Locatie

Zoals voor al onze webinars het geval is, gaan we op zoek naar een fotogenieke locatie die mooi aansluit bij het thema. Die hebben we gevonden in Kapel De Waterhond in Sint-Truiden, thuishaven van Klaarchitectuur. Een prachtige herbestemming die al in tal van nationale en internationale architectuurpublicaties aan bod kwam.

 

Praktisch

Het webinar wordt live uitgezonden op dinsdag 3 oktober 2023 van 10u30 tot 12u. Schrijf je nu gratis in via deze link.

Deel dit artikel:

Onze partners