Barbie en Ken onthullen felroze levensgroot poppenhuis in Malibu

In Malibu opende de verhuurwebsite Airbnb recent het Barbie's Dreamhouse, een volledig roze Californisch landhuis met een openluchtdisco, overloopzwembad en slaapkamer met western-thema. Het levensgrote poppenhuis ligt aan de Stille Oceaan in het Westen van Malibu (Californië) en wordt verhuurd door de huidige partner Ken via een Airbnb-advertentie.

Het roze huis, dat al eerder werd aangeboden door Airbnb, kreeg voor de 69e verjaardag van Barbie, een upgrade om het meer 'Kenergy' te geven en om de live-action debuut van Barbie te vieren.

"We hebben allemaal dromen en Barbie heeft het geluk om een huis vol dromen te hebben. Maar nu is het mijn beurt en ik kan niet wachten om gasten te ontvangen in deze unieke opgravingen", vertelt partner Ken.

op en top roze

Het enorme huis aan de oceaan beschikt over een roze slaapkamer versierd met koeienhuid tapijten, cowboyhoeden en spreien met paardenprint en een kast waar gasten Ken's cowboy shirts met franjes en zijn gitaar kunnen lenen. Daarnaast spot je ook sommige kledingstukken van Barbie, waaronder de iconische roze schoen met hoge hakken en pluizige veren uit de film, in de kast.

In het midden van het gebouw, op een van de vele terrassen van het huis, kunnen gasten gebruikmaken van een discodansvloer in roze, paars en geel met een eigen dj-deck. Het Dreamhouse heeft ook een felroze loungeruimte en fitnessruimte in de buitenlucht. Een vat gevuld met 'lichaamsspek', een buitenkuiken met een barbecue en een overloopzwembad maken het plaatje compleet.

kenergy

"Om het onlangs gerenoveerde en iconische Malibu Dreamhouse de nodige Kenergy te geven, heb ik een paar accent toegevoegd.", vertelt Ken trots.

Enkele details die verwijzen naar Ken's overname zijn de draaideur in Western-stijl versierd met een afbeelding van een paard, de woorden 'Kendom Saloon' en een doorgestreept Barbie-bord boven de buitenkeuken waar nu de naam Ken vermeld staat. Gasten kunnen genieten van diverse activiteiten in de buurt waaronder winkelen, surfen en rolschaatsen op de promenade. Daarnaast krijgen de gasten ook hun eigen set geel-roze Impala-schaatsen en surfplank mee naar huis.

overnachting

Barbie's Malibu Dreamhouse kan geboekt worden voor maximaal twee gasten 21 en 22 juli 2023, met boekingen die op 17 juli beginnen.

"Alle verblijven zullen gratis zijn. Ken kon er niet achter komen hoe hij een prijskaartje kon vasthangen aan het vakantiehuis. Ken's specialiteit is namelijk strand, en geen wiskunde.", aldus Airbnb.

Ter ere van de Barbie-film zal de verhuurwebsite een donatie doen aan het goede doel Save the Children. 

Bron: Dezeen
Deel dit artikel:

Onze partners