Dak- en gevelsysteem Forestlines® sleept meerdere awards in de wacht

Het vernieuwende dak- en gevelsysteem Forestlines® van Paulussen viel de voorbije weken meermaals in de prijzen. Eerst eindigde het twee keer als winnaar op de European Product Design Awards (ePDA), nadien volgde ook winst op de  ICONIC AWARDS 2022. 

Forestlines® werd eerder dit jaar al twee maal bekroond bij de Red Dot Awards 2022, waaronder de prijs voor beste innovatieve product. Nu mag Forestlines® nog andere prijzen op haar naam schrijven. 

Op de European Product Design Awards (ePDA) won Paulussen met Forestlines® in de categorieën 'Design for Society / Design for Environment' en 'Material Design/Building'.

En daar eindigde het niet bij, want amper enkele dagen later volgde ook dubbele winst op de ICONIC AWARDS 2022 - Innovative Architecture, met name in de categorieën 'Building technologies' en 'Innovative material'.

Het profiel Forestlines heeft vele voordelen, zoals haar circulariteit, minimum aan zaagverlies, etc. Het was echter vooral de Europese primeur omtrent brandreactieklasse met onbehandeld hout die in de awards de doorslag heeft gegeven.

Bron: Paulussen
Deel dit artikel:

Onze partners