De Coene stelt tweedelige draaideur Deco Dual voor

De Coene Products heeft zijn nieuwe draaideur toepasselijk Deco Dual gedoopt. Met het nieuwe product wil het bedrijf vooral in de zorgsector scoren: tweedelige deuren creëren een gevoel van ruimte in een kamer zonder het gevoel van controle te verliezen.

Robuuste oplossing

De kern van het deurblad van de Deco Dual heeft een volle spaanplaat met een densiteit van 400kg/m3. Naargelang het gebruik van de deur kunnen de kantlatten gemaakt worden uit type B, C, Citadelle of Pure. Als de afwerking niet voorbewerkt is, kan de klant kiezen voor HPL of fineer. Een magneetslot vergrendelt beide panelen. Het bovenste deurblad kan uiteraard apart openen, maar het onderpaneel neemt het bovenpaneel bij middel van slag mee.

 

Zorgsector

Dit product is vooral gericht op de zorgsector: een tweedelige draaideur laat verplegers toe om het overzicht in een ruimte te behouden zonder dat patiënten verloren kunnen lopen of de kamer kunnen verlaten. Naast het gevoel van vrijheid zorgt het open bovenpaneel ook voor verluchting.

Standaard is het deurblad 2015 en 2115 millimeter hoog, 630 tot 1230 millimeter breed, en 50 millimeter dik. De Coene Products biedt ook de mogelijkheid tot maatwerk.

Deel dit artikel:
Onze partners