Dorma Belgium levert nu ook Randi-deurbeslag

Sinds maart 2015 heeft Dorma België het volledige assortiment van Randi aan zijn catalogus toegevoegd. Dit Deense designbedrijf produceert deurbeslag en accessoires voor deuren, telkens uit messing of inox. Randi is met drie productlijnen bij Dorma vertegenwoordigd: de moderne Randi-Line, de klassiekere Classic-Line en de functionele Line 18.

Randi-Line

Dorma Foquin uit Brugge, de Belgische afdeling van de multinational die gespecialiseerd is in toepassingen voor de toegang tot gebouwen, heeft het complete gamma van de Deense producent van deurbeslag Randi in zijn catalogus opgenomen. Het assortiment bestaat uit drie productlijnen.

De Randi-Line is het paradepaardje van het merk en bevat het grootste aanbod aan roestvrijstalen en messing deurbeslag en accessoires. De deurklinken van deze reeks zijn getest conform EN 1906 en behoren tot de hoogste klasse: klasse vier.

 

Classic-Line en Line 18

Daarnaast is er de Classic-Line die klassieke elementen bevat zodat de deuren goed in oudere gebouwen passen, bijvoorbeeld bij renovatie. Ten slotte is er nog de Line 18, die bestaat uit een uitvoerige reeks deurklinken en accessoires die door hun functionele design en scherpe prijs geschikt zijn voor de meeste gebouwen. Deze deurkrukken zijn getest volgens EN 1906 en worden onderverdeeld in klasse drie.

Deel dit artikel:

Onze partners