IVC Commercial breidt gamma vloeroplossingen uit

Silento 50 een akoestische vloeroplossing voor multifunctioneel gebruik
Origin 30 Luxe Vinyl Tegels
Door de aanwezige slijtlaag is Silento 50 ook geschikt voor schoolomgevingen

“Vloeroplossingen voor elk commercieel interieur”, luidt de slogan bij IVC commercial. Het bedrijf poogt onder meer de productiviteit en welzijn in de werkomgeving op een hoger niveau te tillen aan de hand van passende vloeroplossingen. IVC breidt nu uit met twee nieuwe collecties, Origin 30 en Silento 50.

Een betere akoestiek en gemakkelijke installatie

Een eerste uitbreiding van het gamma wordt doorgevoerd met Origin 30 Luxe Vinyl Tegels. Ze staan garant voor een duurzame afwerking en kunnen in een brede waaier aan projecten worden gebruikt. Binnen deze collectie zijn twee constructies mogelijk. De eerste is een veerkrachtige en stabiele Origin Dryback vloer, de andere techniek biedt een betere akoestiek en een eenvoudige installatie met de Origin Engineered Click. Beiden zijn van Belgische makelij.

 

Comfort en simpele installatie

Met een meerlaagse constructie met twee glasvezellagen is Origin 30 Dryback een veelzijdige instap in prestatiegerichte luxe vinyltegels. In combinatie met Flex Pro ondervloer kan Origin 30 Dryback ook het voordeel van een snelle plaatsing bieden. Volgens IVC Commercial biedt de natuurlijk ogende vloer een goed loopcomfort.

De tweede optie, Engineered Click Acousic, is snel en gemakkelijk te installeren. Zijn harde kern voorkomt indrukken bij veelvoudig gebruik en een geïntegreerde onderlaag werkt oneffenheden weg.  Diezelfde laag biedt een contactgeluidsisolatie, waardoor IVC Commercial het aanschrijft als de ideale oplossing voor renovatie en projecten die een betere akoestiek vereisen. Het Unidrop kliksysteem zorgt voor een vloer die gemakkelijk te installeren is en even gemakkelijk te verwijderen is.

 

Nog meer nieuwigheden

Naast Origin 30 komt IVC Commercial met Silento 50 op de markt, een akoestische vloeroplossing voor multifunctioneel gebruik. Volgens de Belgische fabrikant vermindert het de geluidsoverdracht naar de onderliggende ruimte met zo'n achttien decibel. IVC Commercial raadt Silento 50 vooral aan op middelmatig drukke plaatsen waar geluidsisolatie een plus kan zijn.

Verder is het gebruiksvriendelijk in een druk bewandelde ruimte door de aanwezigheid van een slaatlaag van 0,50 millimeter. Verder is de vloer eenvoudig schoon te maken door de Hyperguard+ toplaag. De collectie biedt een breed scala aan houtsoorten en kleuren om uit te kiezen voor woonprojecten en projecten in de gezondheidszorg en het onderwijs. 

Deel dit artikel:
Onze partners