Op excursie met VAi langs zorgzame architectuur in Limburg

Als onderdeel van het interactieve programma van de Care For Space For Care-tentoonstelling, organiseren het Vlaams Architectuurinstituut en Newrope op 20 augustus een excursie naar drie projecten in Limburg. Nadien gaan de architecten, de deelnemers en Newrope in Z33 met elkaar in gesprek. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Deze excursie bestaat uit rondleidingen door de projectarchitecten van Uitkijktoren in Negenoord van De Gouden Liniaal Architecten, Ecotron van noAarchitecten en eindigt bij Z33, van francesca torzo architetto. Saskia van Stein, de nieuwe directeur van de Internationale Architectuur Biënnale in Rotterdam (IABR), Seppe De Blust en Michiel van Iersel van Newrope zullen deelnemen aan de excursies en de dialoog.

De centrale vraag tijdens de excursies luidt ‘Who cares?’. Wie is er zorgzaam en hoe draagt architectuur bij tot een zorgzame cultuur? Het is één van de vragen die bezoekers van de expo op de infokaarten aantreffen. Ze dienen als inspiratie voor de dialoog op het einde van de excursie.

Wil jij erbij zijn? Reserveer je ticket op de website van het VAi. 

Bron: VAi

Deel dit artikel:

Onze partners