Soprema lanceert nieuw verzekeringssysteem voor waterdichting

Niet alleen architecten, maar ook studiebureaus, ingenieurs én aannemers zullen voortaan een tienjarige aansprakelijkheidsverzekering moeten aangaan. De federale ministerraad heeft onlangs dit wetsontwerp goedgekeurd. Soprema ziet er hét moment in om haar nieuwe verzekeringsformule voor te stellen.

Soprema's driestappenmodel biedt een veelzijdige verzekering voor waterdichting: Sopracover. Afhankelijk van de noden, kiest u de formule die het best bij uw project past.

 

Extra verzekerde productgarantie

Naast de bestaande standaard-productgarantie “Sopracover Standard” en extra verzekerde productgarantie “Sopracover Prestige” kan u bij Soprema nu ook kiezen voor de premium-product garantie “Sopracover Premium”. Dit is een extra verzekerde productgarantie op bitumineuze dakbedekking met ATG inclusief plaatsing gedurende tien jaar.

Deze garantie omvat een maximale vergoeding van 40 euro per vierkante meter voor het betreffende dakbedekkingssysteem. Bovendien is deze verzekering gratis als u kiest voor de premium-toplagen: Sopralene Optima & Sopragum Optima.
Let wel: de inspectiekosten blijven ten koste van de klant.

Deel dit artikel:
Onze partners