Soprema lanceert zwembadbekleding met stijl

Soprema lanceert een nieuwe productlijn voor zwembadbekleding. Flagpool maakt het mogelijk om zwembaden een persoonlijke en stilistische touch mee te geven.

Water in een nieuwe kleedje

Soprema lanceert het gloednieuwe Flagpool-gamma om ook zwembaden uitstekend te waterdichten. Het assortiment bestaat uit PVC-waterdichtingsbekledingen voor water met stijl. Het bedrijf biedt de keuze uit meerdere oplossingen, kleuren, designs,…

Dit nieuwe gamma is het resultaat van permanent onderzoek op het vlak van technologie en kleurverwerking. Flagpool heeft als doel waterdichtheid, mechanische eigenschappen en duurzaamheid tot één geheel te brengen.

PVC-liner

De Flagpool NG is een flexibele gewapende PVC-liner en beschermt het zwembad tegen verschillende weersinvloeden, zoals UV-stralen, vocht en warmte. Ook tegen micro-organismen en de standaard waterbehandelingsproducten biedt de Flagpool NG bescherming.

Soprema stelt zijn Flagpool-gamma samen met andere producten terug op Batibouw (22/02 – 04/03). Het bedrijf is terug te vinden op stand 5519.

Bron: Soprema
Deel dit artikel:
Onze partners