SVR-ARCHITECTS en JHK Architecten winnen ontwerpwedstrijd nieuwe Mobiliteitshub KU Leuven

In samenwerking met JHK Architecten ontwikkelde SVR-ARCHITECTS een visie voor de inpassing van een Mobiliteitshub met 750 à 850 parkeerplaatsen op het Wetenschapspark Arenberg in Heverlee, binnen een masterplan van KCAP. De ontwerpwedstrijd werd uitgeschreven door de KU Leuven. Ook Witteveen + Bos en Istema maken deel uit van het winnende ontwerpteam.

‘Samen met onze partners gaan we aan de slag om deze visie uit te werken tot een efficiënt, gebruiksvriendelijk en duurzaam ontwerp met een herkenbare uitstraling’, klinkt het bij SVR-ARCHITECTS.

Met haar prominente ligging aan de Koning Boudewijnlaan wordt de nieuwe hub een beeldbepalend element in de omgeving dat aansluit bij de innovatieve en toekomstbestendige ambities van het wetenschapspark in Leuven.

Lees hierover later meer op Architectura.

Bron: SVR-ARCHITECTS
Deel dit artikel:
Met medewerking van
Onze partners