Triplaco Print Acoustics neemt deel aan Architect@work in Amsterdam

Op woensdag 27 september start Architect@Work in Amsterdam. Ook Triplaco Print Acoustics zal deelnemen aan de beurs. Daar zullen ze pronken met hun nieuwe Ls m latten in eik, hevea en den.

De beurzen draaien weer op volle kracht, zo ook Architect@Work in Amsterdam. Het ideale moment voor bedrijven om hun nieuwste producten voor te stellen, en dat weet ook Triplaco Print Acoustics. Tijdens de Amsterdamse editie zullen zij aanwezig zijn met hun nieuwe akoestische Ls m platen.

Waarom neemt Triplaco print acoustics deel aan architect@work in amsterdam?

Tijdens Architect@Work kunnen architecten en designers kennismaken met de akoestische maatwerkoplossingen van Triplaco Print Acoustics. Naast het ontwikkelen van deze oplossingen en deze te testen in een onafhankelijk labo, denkt het bedrijf ook mee in de technische toepassingen van de producten.

Daarnaast beschikt Amsterdam, volgens het bedrijf, over een zeer grote aantrekkingskracht als wereldstad. De panelen worden wereldwijd geleverd waardoor Architect@work Amsterdam dan ook meteen het ideale platform is om de nieuwigheden en nieuwe oplossingen te presenteren.

Hoe waren de ervaringen tijdens de voorbije edities van architect@work?

Bijna alle beurzen draaien weer op volle kracht zoals voor de epidemie, waardoor architecten en designers weer kunnen kiezen. Volgens Triplaco bewijst Architect@work keer op keer dat ze net iets anders zijn, dit door enkel nieuwe innovaties toe te laten. De afgelopen beurzen zorgden zelfs voor nieuwe projecten voor Triplaco Print Acoustics, zowel op korte als op lange termijn.

MEt welke nieuwe producten neemt Triplaco print acoustics deel in amsterdam?

Triplaco Print Acoustics brengt de akoestische plaat met massieve latten (Eik, Rubberwood of Vuren) verlijmd op een zwarte 12mm PET plaat mee naar Amsterdam. De Ls m platen zijn zwarte decoratieve absorberende platen die direct tegen de muur kunnen gemonteerd worden of op kader en die eindloos aanbouwbaar zijn in breedte. Ze kunnen ook buigzaam gemaakt worden, om kolommen of gebogen wanden te bekomen. Daarnaast toont Triplaco Print Acoustics tijdens de beur hoe je een deur integreert in een wandsysteem. 

De Ls m plaat: 

  • heeft een robuuste uitstraling waarbij de massief massief houten latten volledig zichtbaar zijn en afgewerkt worden met een transparante vernis of kleurolie
  • is getest in een onafhankelijk labo waardoor het de zekerheid van absorptie biedt
  • is met zijn grootte van 3030x637x30 mm eenvoudig te monteren (verlijming, zwarte schroeven of haaklatten)
  • is gevoegkantrecht met een halve lat die de aansluitende naad tussen twee platen overlapt.


Wat zijn de verwachtingen over de beurs?

Tijdens de beurs hoopt de akoestische fabrikant architecten en designers te enthousiasmeren met hun esthetische en performante akoestische producten waarmee ze onbeperkt creatief aan de slag kunnen gaan. Naast de relaties met nationale architecten en designers dat er ook internationale ontwerpers met hen kennis willen maken om hun netwerk uit te breiden, en hun bestaande relaties te versterken. Uiteindelijk is het eindresultaat het belangrijkste waarbij de architect en opdrachtgever de beleving van het gebouw ervaren waarvoor het ontworpen is en het een plek wordt waar je graag wilt zijn.

Bron: Triplaco Print Acoustics
Deel dit artikel:

Onze partners