Wevolt energiedaken combineren duurzaamheid en esthetiek

Kiezen voor zonne-energie betekent niet alleen investeren in duurzaamheid, maar ook in esthetiek. De Wevolt zonnepanelen van Wienerberger, waaronder de Wevolt X-Roof en Wevolt X-Tile systemen, brengen deze twee werelden samen. Deze systemen bieden niet alleen een volledig dakvervangend systeem dat zich naadloos integreert met Koramic Actua 10 kleidakpannen, maar ook een slanke en moderne uitstraling.

Wevolt X-roof: maximale prestaties, minimalistisch ontwerp

Het Wevolt X-Roof-systeem van Wienerberger benut het volledige dakoppervlak en vervangt traditionele dakpannen door een regendicht, hagelbestendig en brandveilig energiedak. Dit innovatieve glas-glas zonnedaksysteem, bestaande uit vijf basiselementen, is eenvoudig te installeren. De panelen zijn ontworpen voor een maximale benutting van het dakoppervlak en bieden een vermogen tot 203 Wp/m². Dankzij de permanente luchtstroming onder panelen blijven deze koel, wat het rendement optimaliseert.

wevolt X-Tile: subtiele integratie met traditionele dakpannen

Wevolt X-Tile is speciaal ontworpen om naadloos op te gaan in daken bedekt met keramische Koramic Actua 10 dakpannen, wat zorgt voor een uniform dakbeeld zonder opvallende panelen. Net als Wevolt X-Roof, maakt deze variant gebruik van geavanceerde glas-glas paneeltechnologie met hightech celtechniek. Deze panelen, met een effectieve breedte van 130 cm, vervangen exact vijf dakpannen en bieden een hoge opbrengst tot 180 Wp/m².

Flexibele toepassingen voor elke situatie

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of prefab daken, Wevolt panelen zijn geschikt voor diverse bouwprojecten, van individuele woningen tot grootschalige appartementsgebouwen en seriebouw projecten. Gebruikers kunnen vertrouwen op de gemakkelijke installatie en de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid van Wienerberger.

Bron: Wienerberger
Deel dit artikel:
Contacteer Wienerberger
Onze partners