Wie wint de Belgian Building Awards?

De prestigieuze Belgian Building Awards worden uitgereikt op donderdag 22 februari op Batibouw, gevolgd door een galadiner. De prijzen kregen dit jaar een nieuw elan met vijf nieuwe prijscategorieën. De gerenommeerde Belgische architect Vincent Callebaut is keynote speaker op het galadiner. Inschrijven voor de prijsuitreiking en/of het galadiner kan op de website van Batibouw.

BBA is een organisatie van BATIBOUW in samenwerking met RoulartaRedactiebureau Palindroomde Confederatie BouwIk Ga Bouwen & Renoverende Orde van Architecten en Architectura.be.

Voor de Architectuurawards werd een totaal nieuw concept ontwikkeld waarbij prijzen toegekend worden in vijf categorieën: Rookie of the Year, Art Integration, Social Engagement, International en de Pioneer Award. Alle genomineerden komen aan bod in een Knack-special ‘Belgian Building Awards’ die uitgedeeld zal worden tijdens de awardshow. De longlist van deelnemers is bekend en kan u hier bekijken.  

De uitreiking vindt plaats donderdag 22 februari op Batibouw in Auditorium 2000. Nadien kan u een galadiner bijwonen in Paleis 10. Daar kan u netwerken en genieten van de gastronomie van topchef Sébastien Oger. 

BBA ontvangt Vincent Callebaut als keynote speaker op het galadiner. Deze vooruitstrevende architect zoekt oplossingen voor problemen zoals overbevolking of milieuverontreiniging: van verticale bossen over drijvende steden tot algencentrales. De ‘archibiotect’ wordt wereldwijd bejubeld voor zijn knowhow in groene steden en komt spreken over een uitzonderlijk uitdagend project: de herbouw van de Irakese stad Mosoel.

 

Wilt u de prijsuitreiking van de Belgian Building Awards (gratis) bijwonen? Inschrijven kan op de website van Batibouw, op de pagina Awards. Voor het galadiner kan u apart reserveren op dezelfde website.

 

Programma:

18.00 – 18.45 : Welkomstdrink
18.45 – 20.15 : Uitreiking van de Belgian Building Awards 2018 in Auditorium 2000
20.15 – 22.00 : galadiner bereid door topchef Sébastien Oger en netwerking-avond ingeleid door Vincent Callebaut in Paleis 10.
 

Deel dit artikel:
Onze partners