Wint u een Belgian Building Award?

Op donderdag 21 februari 2019 worden de vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt op BATIBOUW. Dit evenement lauwert de realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven. De Belgian Building Awards zijn een organisatie van BATIBOUW in samenwerking met SanomaRedactiebureau PalindroomIk Ga Bouwen & Renoveren, de Orde van Architecten en architectura.be. De termijn om in te schrijven is verlengd tot en met 31 december 2018.

Architectuurawards

Voor de Architectuurawards werd een totaal nieuw concept ontwikkeld waarbij prijzen toegekend worden in vijf categorieën:

  • Rookie of the year: voor jonge architectenbureaus.
  • International: bekroning voor een internationaal project van een Belgisch architectenbureau.
  • Pioneer Award: bekroning voor een architect of organisatie die pionierswerk verricht heeft.
  • New way of living: deze nieuwe categorie bekroont projecten die op innovatieve wijze inspelen op nieuwe trends in wonen en leven en zo een antwoord bieden op de vraag naar een efficiënter en duurzamer ruimtegebruik.
  • New way of working: de nieuwe categorie bekroont projecten die op originele wijze een invulling geven aan een kantooromgeving.

 

Galadiner

Traditiegetrouw wordt de prijsuitreiking gevolgd door een galadiner. Op het programma van de avond: inspiratie, gastronomie.. en netwerking. Batibouw krijgt de kans om Koen Olthuis te ontvangen als keynote-spreker. 

Koen Olthuis (1971) studeerde Architectuur en Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. In 2007 werd hij verkozen als nr. 122 in Time Magazine's lijst van meest invloedrijke mensen ter wereld vanwege de toenemende wereldwijde belangstelling voor waterontwikkelingen. Daarnaast heeft het Franse tijdschrift Terra Eco hem in 2011 gekozen als een van de 100 groene personen die de wereld zullen veranderen.


Hoe deelnemen?

Deelnemen aan de architectuurawards kan enkel door online het deelnameformulier in te vullen via de website van de Belgian Building Awards.

De uiterste datum van inschrijving is maandag 31 december 2018. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking die plaatsvindt op 21 februari 2019 op BATIBOUW.

Inschrijven voor het galadiner kan via deze link


 

 

 

Bron: BBA
Deel dit artikel:
Onze partners