Rockpanel brengt inspirerend koffietafelboek uit over ontwerpvrijheid

Ontdek wat ontwerpvrijheid kan betekenen voor geventileerde gevelsystemen dankzij een nieuw inspirerend koffietafelboek van gevelbekledingsfabrikant Rockpanel. Deze majestueuze publicatie is opgevat als een fotografische reis vol casestudies uit heel Europa, met de bedoeling om architecten de nodige inspiratie te bieden over de nieuwste architecturale designtrends

Onder de titel "Freedom of design" etaleert het boek een collectie exclusieve Rockpanel-projecten, waaronder het bekroonde BaseCamp in Denemarken en het karakteristieke Merry Hill Shopping Centre in het Verenigd Koninkrijk. Het boek bundelt verschillende ontwerpreeksen die beschikbaar zijn voor architecten en voorschrijvers.

 

Rockpanel staat voor creatieve vrijheid 

De vele ontwerpmogelijkheden binnen het Rockpanel-assortiment bieden architecten volledige creatieve vrijheid, zodat ze perfect kunnen inspelen op moderne architecturale trends zoals organische vormen, patronen en kleurmengsels. Dankzij de flexibiliteit van Rockpanel helpen curves en buigingen een gebouw een natuurlijke uitstraling te geven. Rockpanel-platen kunnen ook op maat worden gezaagd om naadloos aan te sluiten bij elke ontwerpvisie.

 

Unieke eigenschappen zorgen voor robuustheid en flexibiliteit

Robuustheid en flexibiliteit zijn synoniem met Rockpanel dankzij het specifieke ontwerp- en productieproces. Als onderdeel van steenwolproducent ROCKWOOL produceert Rockpanel bekledingsmateriaal voor geventileerde gevelconstructies dat alle unieke eigenschappen van steenwol combineert met hoogwaardig design. Dit resulteert in een veelzijdig bouwmateriaal dat brandveilig, onderhoudsvrij en volledig recycleerbaar is.

De printversie van het koffietafelboek is een ‘limited edition’-uitgave die kan worden aangevraagd via deze link. Op deze webpagina is ook een downloadbare digitale versie terug te vinden.

Deel dit artikel:
Onze partners