Interface

Interface
Interface
Interface
Interface
Interface
Interface
logo Interface

Interface

Industrielaan 15

3925 BD Scherpenzeel

Nederland

Interface is een wereldwijd commercieel bedrijf in vloeren met een geïntegreerde collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren LVT en rubber vloeren van nora®

Wij zijn Interface. En wij veranderen de wereld

Interface is wereldleider op het gebied van modulaire vloerbedekking en levert een geïntegreerde collectie van tapijttegels en veerkrachtige vloerbedekking, die bestaat uit luxe vinyltegels (LVT) en nora® rubber vloerbedekking.

Het begon in 1973, toen onze oprichter Ray Anderson een tapijttegel in Europa zag en zich inbeeldde hoe deze gebruikt kon worden in moderne kantoren Hij introduceerde het concept in de Verenigde Staten en zette een commerciële vloerbedekkingsrevolutie in gang die de hele wereld zou omvatten.

Ontwerp anders.

Wij kijken anders naar de wereld. Vloerbedekking is voor ons meer dan iets waar je op loopt. Het is een kans om de grenzen van design te verleggen.

Wij zijn vernieuwers

Als het gaat om de ingrediënten die we in onze vloerbedekking verwerken, vragen we ons altijd af: “Wat als? Hoe kunnen we dit verbeteren?” Bij Interface investeren we voortdurend in de nieuwste machines en materiaalwetenschappen, om onze wereldwijde klanten beter van dienst te zijn.

We staan erom bekend dat we grenzen verleggen, en om onze innovaties op het gebied van biomimicry en recycling. We voeren deze ambities nog verder door en ontwikkelen producten die niet alleen CO2-neutraal maar zelfs CO2-negatief zijn.

Onze producten worden met een doel ontworpen. We halen creatieve invloeden uit de wereld om ons heen en laten ons door alles inspireren, van de herstellende kenmerken van biofilisch design tot technicolor schakelsystemen, waardoor onze vloerbedekking er niet alleen goed uitziet, maar ook goed is voor de planeet.

[Lees meer] [Lees minder]
Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.

Contacteer Interface