Schell Belgium

logo Schell Belgium

Schell Belgium

Brusselsesteenweg 171

1785 Merchtem

België

+32 52 37 17 70

schell.be@schell.eu

schell.eu

Schell België is onderdeel van Schell GmbH & Co KG Armaturentechnologie en staat al ruim 80 jaar garant voor innovatie in sanitair. Het bedrijf begon in 1932 met de productie van kranen in Olpe in Duitsland. Sinds jaar en dag is de hoekregelkraan Schell een van de meest succesvolle producten van het Schell assortiment en een begrip geworden in de sanitaire sector. Tot op heden zijn er reeds meer dan 500 miljoen van verkocht. Over de loop van de jaren heeft Schell haar assortiment aan producten steeds verder uitgebreid tot een totaaloplossing voor sanitaire ruimtes. Tegenwoordig bestaat het assortiment van Schell uit wastafelkranen, douchekranen, wc-spoelkranen, urinoirspoelsystemen, montagemodules, dienstkranen, hoekregelkranen en verwarmingskranen.

Om te garanderen dat de naam Schell synoniem is met kwaliteit worden de producten en processen voortdurend gecontroleerd en beschikken ze over alle vereiste kwaliteits- en veiligheidscertificaten.

Alle producten van Schell worden in de fabriek in Duitsland geproduceerd en kunnen oprecht het kwaliteitslabel “Made in Germany” dragen. Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 450 medewerkers in dienst.

[Lees meer] [Lees minder]

Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.