Nelissen Steenfabrieken

logo Nelissen Steenfabrieken

Nelissen Steenfabrieken

Kiezelweg 458-460

3620 Lanaken (Kesselt)

België

Nelissen Steenfabrieken, fabrikant van gevelstenen en geveloplossingen, is een gevestigde waarde in België. De rijke geschiedenis van het bedrijf begon in 1921, toen Nelissen zich als lokaal familiebedrijf op de binnenlandse afzetmarkt profileerde. Vandaag de dag heeft het bedrijf zich ontpopt tot een grote speler op de internationale markt met een jaarlijkse omzet van meer dan 185 miljoen stenen.

State-of-the-art producten, 100% natuurlijk. Innoverend design voor creatief metselwerk. Neem nu onze Dubio metselsteen. Valt telkens weer in de prijzen met z’n slanke lijn en z’n originele schaduwvoeg. Daar draait het om bij Nelissen: tegemoet komen aan de wensen van de architect om gevelwerk te vernieuwen, te verbeteren en mooier te maken. Neem contact en laat ons co-creëren: u heeft een concept, wij bedenken de oplossing. Vandaag innoveren om levenslang bewondering te oogsten.

Volgens het motto “een steen voor elke stijl” biedt Nelissen een uitgebreide waaier van gevelstenen aan voor elke stijl: klassieke, moderne, pastorij of eigentijdse woningen. Dit alles in meer dan 100 kleuren en 8 formaten. De Nelissen gevelstenen zijn zowel geschikt voor traditioneel metselwerk als voor moderne technieken zoals het verlijmen of het vermetselen met dunbedmortel.

[Lees meer] [Lees minder]

Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.