Geberit

logo Geberit

Geberit

Ossegemstraat 24

1860 Meise

België

+32 2 252 01 11

info.be@geberit.be

geberit.be

De wereldwijd actieve Geberit Groep met hoofdkantoor in Rapperswil-Jona, Zwitserland, is een Europese marktleider op het gebied van sanitaire producten. Het productassortiment omvat sanitaire techniek, leidingsystemen, keramische toestellen en badkamermeubilair. Daarmee kan Geberit voor particuliere en openbare sanitaire voorzieningen complete oplossingen uit één hand aanbieden. De producten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Geberit ondersteunt marktpartners uit de bouwsector en de handel met uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Dit brede aanbod houdt tevens een consequente benutting van de digitale mogelijkheden in en omvat ook praktijkgerichte cursussen in een van de circa 30 trainingscentra van Geberit. Daarnaast ondersteunen de medewerkers van het serviceteam op het terrein groothandelaren, showrooms, loodgietersbedrijven, alsook planbureaus en architecten met persoonlijk en in veel gevallen ook projectgerelateerd advies.

Sinds 1990 is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie van Geberit op lange termijn. Bij de verdere ontwikkeling van alle sanitaire producten en diensten komen daarom alle economische, ecologische en sociale aspecten aan bod. Het proces houdt rekening met het principe van eco-design. Een product moet  - gezien over zijn gehele levenscyclus, van de aanvoer van grondstoffen tot de verwijdering - vanuit ecologisch oogpunt beter scoren dan zijn voorganger, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, functionaliteit of duurzaamheid.

[Lees meer] [Lees minder]