Architecten Achtergael

logo Architecten Achtergael

Architecten Achtergael

Burgstraat 22a

9000 Gent

België

Architecten Achtergael is een architectenbureau met een 20-tal medewerkers gevestigd in Gent . Het bureau heeft een uitgebreide referentielijst met een grote waaier aan opdrachten: masterplanning, stadsontwerpen, publiek-private samenwerkingen, stedenbouwkundig onderzoek, kantoren, residentiële, culturele, en publieke gebouwen, interieurprojecten, meubilair, ... Er geldt éénzelfde gedrevenheid, vakbekwaamheid en ambitie zowel voor grote als kleine projecten, voor de grote maat en het kleine detail, zowel tijdens het ontwerpproces als tijdens de uitvoering. 

Architecten Achtergael heeft bij verschillende wedstrijden en opdrachten aangetoond op korte termijn complexe ontwerpopgaves te kunnen vertalen naar kwalitatieve stedenbouwkundige en/of architecturale ontwerpen.

De algehele kwaliteit begint telkens met kritisch onderzoek van het programma van eisen en de wijze waarop de architectuur zich verhoudt tot zijn omgeving en zich kadert binnen de ruimtelijke en functionele context, dit steeds rekening houdend met het belang van open ruimte.

[Lees meer] [Lees minder]