assar architects

logo assar architects

assar architects

Chaussée de La Hulpe 181

bus 2

1170 Watermaal-bosvoorde

België

ASSAR ARCHITECTS is een associatie van architecten die erkenning heeft verkregen zowel in België als het buitenland en die projecten verwezenlijkt in de gezondheidszorg, kantoren, huisvesting, onderzoekscentra en laboratoria, openbare instellingen, en commerciële en logistieke gebouwen.

Met vestigingen in Brussel, Luik en Luxemburg, beschouwt ASSAR ARCHITECTS het als voornaamste missie aan zijn klanten een kwaliteitsvolle en technisch zeer bekwame dienst aan te bieden. Dit leidt steevast tot elegante, harmonieuze, ecologische en gebruiksvriendelijke gebouwen, gekenmerkt door duurzaamheid en de eenvoud aan onderhoud. De betrouwbaarheid, de complementariteit van gespecialiseerde teams en het beheersen van de meest recente technologische ontwikkelingen zijn de drie kenmerken die het DNA van het kantoor vormen.

ASSAR ARCHITECTS heeft steeds het belang begrepen om complementaire competenties aan het kantoor toe te voegen en heeft zich ontwikkeld rond multidisciplinaire teams. Het kan daardoor aan al zijn klanten een uitgebreide waaier aan kennis aanbieden op gebied van architectuur, stedenbouw, interieurarchitectuur, landschapsarchitectuur, haalbaarheidsstudies en studie-, veiligheids- en gezondheidscoördinatie.

Het uitwerken van meer complexe projecten gebeurt in nauwe samenwerking met een netwerk aan gespecialiseerde studiekantoren en adviseurs. In het ontwerp-, ontwikkeling- en realisatieproces van projecten kan ASSAR ARCHITECTS zich zo positioneren als een integrerende partner ten dienste van zijn klanten.

[Lees meer] [Lees minder]