DENC-STUDIO

logo DENC-STUDIO

DENC-STUDIO

Voorhavenlaan 31

bus 002

9000 Gent

België

Niets blijft hetzelfde; overal rond ons heen zien we veranderingen. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Velen zien deze veranderingen als ‘iets om bang van te zijn – tegen elke prijs te vermijden’. De geschiedenis leert ons evenwel dat een strijd tegen verandering, zo goed als steeds wordt verloren.

Reeds van bij haar oprichting profileerde DENC!-STUDIO zich als een leergierige en veranderingsbereide ‘vernieuwer’; niet gericht op een veilige (windstille) kern maar eerder op de dynamiek van de randen (het windveld). Innovatie stelt onze onderneming in staat ‘anders’ dan anderen te zijn. Onze bevragende, innoverende en grensverleggende attitude is ons wezenskenmerk.

DENC!-STUDIO zag de extra randvoorwaarden inzake duurzaam bouwen nooit als verarming of beperking van de ontwerpvrijheden, doch eerder als een nieuwe logica binnen het ontwerpproces, als extra uitdaging en aanknopingspunt voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. De ‘veranderingen’ zorgden voor ‘opwinding en nieuwe mogelijkheden’.

[Lees meer] [Lees minder]