Bureau Bouwtechniek

logo Bureau Bouwtechniek

Bureau Bouwtechniek

Michel de Braeystraat 8

2000 Antwerpen

België

Bureau Bouwtechniek inspireert en helpt om in een menselijke sfeer samen gebouwen juister te ontwerpen en te bouwen

BB, opgericht in 1995 door Jan Moens, is een technisch ontwerp- en adviesbureau voor architectuur, technische en duurzame renovaties en technisch advies. BB is uitgegroeid tot een toonaangevend multidisciplinair technisch ondersteuningsbureau voor architecten, bouwheren, gebouweigenaars, patrimonium-beheerders en aannemers.

Bureau Bouwtechniek kan instaan voor de efficiënte begeleiding en beheersing van het volledige bouwproces, zowel bij ambitieuze, grootschalige projecten als projecten van een meer bevattelijke schaal met een aparte uitdaging. We realiseren onze projecten in professionele partnerships gebaseerd op respect en vertrouwen. We luisteren aandachtig om te begrijpen hoe het gebouw van onze klant werkt. We kijken kritisch om het mogelijk en betaalbaar te maken. Alle aspecten van een gebouw worden in overweging genomen: zowel vanuit bouwtechnisch oogpunt, maar evenzeer wat betreft budget en planning, energie, comfort en duurzaamheid.

We houden kantoor in Antwerpen, Brussel en Gent en zijn een 90-koppig team van architecten, ingenieur-architecten, architect-assistenten en ingenieurs.

Activiteiten
Projectondersteuning (deel architectuuropdracht) I Technische en energetische renovaties & restauraties I Technisch advies I EPB I LCA I Circulair bouwen I Duurzaamheidsadvies I Bouwfysica I Kwaliteitscontrole I Veiligheidscoördinatie I Brandveiligheid I Audits I Expertises I Conditiemeting en onderhoudsplanning I Façade engineering.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Bureau Bouwtechniek