Jaspers-Eyers Architecten

logo Jaspers-Eyers Architecten

Jaspers-Eyers Architecten

Hoogstraat 139

1000 Brussel

België

Jaspers-Eyers Architecten heeft kantoren in Brussel, Leuven en Hasselt en kende de laatste jaren een internationale expansie naar Oost-Europa. Het afgelopen jaar is er eveneens een wedstrijd gewonnen voor een toren als hoofdkantoor voor de Tsesnabank in Astana, Kazachstan, en zijn de werken gestart voor het nieuwe hoofkantoor van Nongfu Spring, China’s grootste mineraalwaterproducent, gelegen in Hangzhou, China.

Het kantoor wordt geleid door John Eyers & Jean-Michel Jaspers en biedt een volledig dienstenaanbod rond architectuur, programmering, stedebouw en masterplanning alsook grafisch en interieurdesign

De uitgebreide portfolio van het kantoor werd in de loop van de voorbije vijftig jaar samengesteld en omvat projecten gaande van mixed-use projecten, residentieel, kantoren, renovaties, torenbouw en masterplanning, tot luchthavens, shopping centra en voetbalstadiums toe.

Het kantoor streeft in de eerste plaats naar het brengen van uitmuntende designs die zowel qua kosten als qua tijd perfect in evenwicht zijn, waarbij eveneens veel aandacht wordt besteed aan het ecologische aspecten. De nadruk wordt gelegd op communicatieve en mensvriendelijke ontwerpen die inspelen in op de gemeenschap, context en omgeving.

[Lees meer] [Lees minder]