Gijbels (nv Mathieu Gijbels)

logo Gijbels (nv Mathieu Gijbels)

Gijbels (nv Mathieu Gijbels)

Industrieweg Noord 1161

3660 Opglabbeek

België

Mathieu Gijbels NV is een sterke, flexibele en integrale bouwonderneming gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw. Al sinds 1969 een toonaangevend en vernieuwend professioneel bouwbedrijf waarin familiale waarden centraal staan. Samen met meer dan 300 medewerkers, die zichzelf De Voordenkers noemen, maken ze de bouwdromen van klanten waar.   

De Voordenkers zijn ervaren vakmensen die een brede beroepskennis aanvullen met klantgerichtheid en empathie. Want Voordenken is antwoorden geven voor de vragen komen. De lat hoog leggen. Telkens weer streven naar beter, sneller en efficiënter, om zo de klanten te ont-zorgen en hun bouwdromen te realiseren.

Mathieu Gijbels staat bekend om zijn bedrijfs- en kantoorbouw maar heeft zoveel meer te bieden: van renovatie over nieuwbouw en onderhoud tot projectontwikkelingsbegeleiding. Ze staan de klant bij tijdens elke stap van het bouwproces. Want bouwen is een teamsport. Met de know-how van alle partners rond de tafel, van architect, over vakman, ingenieur tot klant, bereiken we het mooiste resultaat: een knap bouwproject en een tevreden klant!

[Lees meer] [Lees minder]