POLO

logo POLO

POLO

Tavernierkaai 2

bus 28

2000 Antwerpen

België

POLO is een multidisciplinair team dat zich wenst te profileren als een conceptuele vormgever voor een breed gamma van programma’s, met voldoende realiteitszin voor het zoeken en vinden van concrete oplossingen, rekening houdend met de programmatorische wensen van de opdrachtgever, het budget en de constructieve vereisten. 

De opdrachten van POLO, bureau voor stedenbouw, architectuur & interieurvormgeving, zijn zeer uiteenlopend van aard; stedenbouwkundige studies, residentiële projecten, kantoren, scholen, commerciële en industriële projecten - zowel nieuwbouw als renovatie, zowel private- als gemeenschapsprojecten. 

De methodologie die voor deze uiteenlopende opdrachten wordt toegepast is steeds dezelfde, onafhankelijk van de schaal. Onze architectuur dient zich aan als een inherente logica tussen programma, constructie, vorm en omgeving. Het ontwerp als gevolg van het kritisch inspelen op het programma en het bepalen van de relatie tot de omgeving, vanuit een grondige analyse van de omgeving en van de maatschappelijke context.  

Vanuit architecturaal oogpunt wordt gezocht naar kwaliteiten die de tijd trotseren, naar een correcte verhouding tussen vorm en ruimte, gekoppeld aan hedendaagse condities.

[Lees meer] [Lees minder]